Om mig

Ann-Charlotte Fyhr här, men kalla mig Lotta. När jag var 9 år sa jag att nu får ni kalla mig Lotta annars lyssnar jag inte. Så gick det till när jag blev Lotta. Jag visste inte alls vad jag ville bli när jag växte upp och när jag skulle göra valet i 9an så fick bli en utvärdering av vad jag gillade. 

Jaha sortering, kontorsarbete så då blev det handel och kontorsutbildningen. Men det är inte så ofta man jobbar med det man utbildar sig till eller hur? Nä jag halkade in på semin o grisar på ett fint bananskal. 

Har älskat mitt jobb i 30 år, men för några år sedan kände jag att jag ville arbeta med att hjälpa människor på något sätt. Mitt intresse för människor och hälsa har väckts mer och mer. 

Jag sökte svar på varför jag var trött jämt och jag hade stora problem med blåsor i munnen. När jag inte fick några svar inom läkarvården blev det att jag sökte andra vägar. Bioresonansterapi blev det jag testade. Under den resans gång fick jag lära mig mycket om kostens betydelse och hur den påverkar oss.

Av en slump stötte jag på Kvantum Biofeedback instrumentet – QUEXed. Kände direkt att det var det här jag skulle jobba med. Utbildar mig fortlöpande då denna device kan göra så mycket.

Lotta - Sundafrekvenser
Om mig - Sundafrekvenser

Detta är ett fantastiskt instrument som har oändliga möjligheter och det finns mycket att lära och utforska här.Det är ofta en QuickFix för obalanser växer upp sakta och därför krävs ju också tid att återfå balans. Så drömmen är att få människor medvetna innan de blir sjuka då är det lättare mota Olle i grind skulle man kunna säga. 

Mycket byggs upp i kroppen som vi inte märker av. Kunna stoppa cancer, hjärtproblem mm innan de dyker upp. Vad behöver just du? Man kan upptäcka och förhindra i förtid med hjälp av både koständring och balansering.

Här finns också väldigt snabba resultat och det är så roligt. Märker snabba resultat på de obalanser vi inte haft så länge. Infektioner, inflammationer, skador och stärka immunförsvaret mm.

 Jag själv har blivit av med tillfällig värk och allergisk hosta. Fick tillbaka smak och lukt redan efter en balansering då jag hade covid. Min hund hade en infektion i ögat som var bra redan dagen efter.

Viktigt att veta är att jag jobbar med energier som hjälper kroppen att självläka. Jag botar inga sjukdomar eller ställer diagnoser.

Välkommen till mig!