Mina tjänster

Priser & Balanseringar

Frekvensbalansering

Frekvensbalansering

Det senaste mest kraftfulla och mest avancerade verktyget inom frekvensmedicin just nu är Kvantum Biofeedback QUEX ED och kan hela det du balanserar.

QUEX ED elektromagnetiskt scannar och sänder balanserande frekvenser för ökad hälsa och välmående. QUEX ED scannar över 11000 uppmätta frekvenser helt smärtfritt och utan negativ påverkan på kroppen. 

Vi kan sedan sända tillbaka frekvenser för att lära om kroppen enkelt förklarat. Obalanser tar tid skaffa sig så därför får man räkna med några besök för kroppen behöver ofta tid på sig lära om igen. 

Finns också obalanser som inte fått så stort fäste i kroppen där man kan märka av snabb förbättring. 

Jag tycker denna Biofeedback är helt fantastisk att arbeta med och där finns oräkneliga möjligheter. 

För närvarade gör jag frekvensbalansering på distans, men på begäran kan Balansering ske på plats i hemmiljö där det finns hund och katt. 

Balansering på distans fungerar lika bra som på plats. 

1a besöket tar ca 2,5 tim inkluderat samtalstid och 2a besöket tar ca 1,5 tim. 

Frekvensbalansering 1a besök 795:-

Frekvensbalansering 2a besök 650:-

Frekvensbalansering djur

Frekvensbalansering djur

Djur är oerhört tacksamma att jobba med då de är ännu mer känsliga för energier än vad vi människor är. 

Jag jobbar alltid på distans på djuren och vi kommer överens om en dag och tid så att du som husse eller matte kan hålla lite koll på reaktionen under balanseringen. 

Djuret brukar ofta reagera med att gå och lägga sig och vila när jag startar balanseringen och så snart jag är klar är det vanligt att de reser sig och är piggare än vanligt.

Eftersom djuren av naturliga skäl inte kan berätta för oss var de har ont eller vad som är fel är det fantastiskt smidigt att använda utrustningen som kommer hjälpa oss att se var problemen finns.

Djur endast på distans.

Pris 550:- per session. 

Innan balanseringen behöver du fylla i en hälsodeklaration som du kan ladda ner HÄR. Du kan sedan maila in dokumentet till info@sundafrekvenser.se eller ta med dig den till ditt besök.

I nuläget gör jag balansering endast på distans, men om ni önskar kan balansering ske i hemmiljö där det finns hund och katt. Meddela mig detta innan om så är fallet.

Vid balansering på distans så behöver jag ett relativt nytaget foto som du skickar innan sessionen via email eller SMS.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten innan och efter balanseringen fördelat gärna under dagen. Jag ringer upp så går vi igenom hälsodeklarationen och jag har då också kunnat förbereda innan och lagd in alla uppgifter. 

Vi går igenom vad ni önskar få ut av balanseringen och  vad ni vill ha hjälp med. Ta tillfället i akt och ge dig själv en stunds avkoppling. Det är bra ta det så lugnt som möjligt under balanseringen då tar kroppen till sig balanseringen bäst.

Tänk på att ta av smycken och metallföremål då detta kan störa. Sätt gärna telefonen på flygplansläge så du får vara ostörd.

Balanseringen tar ca 1,5-2 timmar och jag ringer upp dig efteråt så går vi igenom vad din kropp svarat på och vad som kommit upp.

 Jag ger ytterligare råd vad ni själv kan göra för att stödja kroppen efter balanseringen.

Vad tycker mina klienter?
Varje dag är en ny dag

Lev inte kvar i det gamla du kan ändå inte ändra på gårdagen bara lära av den

Kanske just denna nya dag är början på något helt fantastiskt

Och lite damm i hörnen talar bara om att du gjort något roligare